Nyttige links

Sletdet

Sletdet er en rådgivningstjeneste af Red Barnet, hvor børn og unge kan skrive til rådgiverne. De kan være med til at rådgive dig, hvis du står i en situation hvor du oplever private og krænkende informationer som billed- eller videodeling deles uden dit samtykke kan du kontakte dem.

Medierådet

Medierådet fokusere på børn og unges digitale dannelse, og med aldersanmærkning af film. Dette gøre det ved,at udarbejde undervisningsmaterialer omkring digital dannelse.

Børns Vilkår

Børns vilkår kæmper for, at bekæmpe omsorgssvigt. Et af de emner de fokusere på er skilsmisse, cybersikkerhed og digitale krænkelser.

Børnetelefonen

Børnetelefonen er en linje som kan benyttes af alle børn til rådgivning, trøst eller bare en voksen at tale med. Det er gratis, og anonymt at ringe til Børnetelefonen.

Forældretelefonen

Forældretelefonen er en linje som kan benyttes af alle forældre og pårørende til rådgivning omkring børn.

Fagtelefonen

Fagtelefonen er en linje som kan benyttes af alle der arbejder med børn og unge.

Girl Talk

Girltalk er en en anonym rådgivningsside, hvor unge piger mellem 12 og 24 år kan benytte. Her kan der stilles spørgsmål til rådgiverne.

Center for digital dannelse

Center for digital dannelse rådgiver om digitalisering, digital dannelse og digitale kompetencer. De udarbejder også undervisningsmaterialer.

Center for digital pædagogik

Center for Digital Pædagogik er en selvejende institution arbejder på at styrke den socialpædagogiske indsats for udsatte børn og unge i Danmark.

Cyberhus

Cyberhus er et frirum, hvor unge kan få rådgivning via chat eller brevkasse. Alle mellem 9 – 23 år kan benytte sig af cyberhus, hvor det er muligt at være anonym.